Hesabınızı silin
Stock Sim hesabınızı ve ona bağlı tüm verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz. Silme işlemi geri alınamaz.
Uygulamadan
- 1Uygulamayı açın ve Profil sekmesine gidin.
- 2En alttaki Hesabı sil’e dokunun.
- 3Kalıcı olarak sil ile onaylayın. Apple ile giriş yaptıysanız Apple kimliğinizi bir kez daha doğrulamanız istenir.
- 4Hesabınız ve verileriniz silinir, oturumunuz kapatılır.
Uygulamaya erişemiyorsanız
Hesabınızda kayıtlı e-posta adresinden, konu satırına “Hesap silme” yazarak şu adrese yazın: support@stockmarketsimulator.app
Apple veya Google ile giriş yaptıysanız bu hesapla ilişkili e-posta adresini belirtin. Kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınızı siler ve size e-postayla bildiririz.
Silinen veriler
- Hesap bilgileri: ad, soyad, e-posta adresi, giriş yöntemi
- Sanal bakiye, portföy, pozisyonlar ve emir geçmişi
- Takip listesi ve fiyat alarmları
- Ders ilerlemesi, seri ve sıralama sonuçları
- Bildirimler, bildirim tercihleri ve cihaz kayıtları
- Apple ile giriş bağlantısı (Apple hesabınızdan da kaldırılır)
Pro aboneliği hesap silinince otomatik iptal edilmez; aboneliğinizi App Store hesap ayarlarından ayrıca iptal edin. Satın alma kayıtları Apple ve RevenueCat tarafından kendi politikalarına göre saklanabilir.